Hvordan fjerne luft potet Vines

October 22

Hvordan fjerne luft potet Vines

Ifølge US Department of Agriculture, er Dioscorea bulbifera, ofte kalt air potet, oppført som en invasiv plant i Florida, Alabama, Louisiana, Mississippi, Texas og Hawaii. Kontrollere Dioscorea er en pågående utfordring, både i naturen og hjem landskap. Bruker herbicides, manuell fjerning og fryseren, kan du få kontroll av disse vinstokkene. Årvåkenhet er nøkkelen til å fjerne denne pernisiøs pest fra eiendommen alltid.

Instruksjoner

•Spray air potet vinstokker en herbicid inneholder glyphosphate sent i sesongen før bladene snu gult for best resultat. Dette er når plantene er lagring karbohydrater i sine røtter for året så plantevernmidler er lett bar til røttene. Mette så mange blader som mulig til punktet av avrenning. Ta vare ikke for å overspray på ønskelig planter.

•Gather så mange bulbils som du kan finne om vinteren når vintreet har dødd tilbake eller har mindre vegetasjon. Grave noen bulbils som spire våren umiddelbart før raskt voksende vinrankene komme ut av kontroll.

•Sett bulbils i fryseren i minst en måned å drepe dem før å hindre deres spredning til andre områder.

Tips og advarsler

  • Alltid slitasje bruk beskyttelsesklær og øye ved glyphosphate ugressdrepere for å hindre absorpsjon gjennom huden din.