Hvordan fjerne Linoleum fra tregulv

May 21

Enten du bare flyttet til et nytt hjem, eller prøver å remodel din nåværende hjem, kan det være vanskelig å fjerne linoleum fra tregulv. Du visste allerede det ville være en vanskelig jobb, men før du starter prosjektet, du ikke er klar over alt arbeidet som er involvert. Når du har tips om hvordan du fjerner linoleum fra tregulv kan det gjøre jobben enklere. Prøv følgende for å fjerne linoleum og nyte ditt tregulv.

Instruksjoner

Hvordan fjerne Linoleum fra tregulv

•Ikke små deler om gangen. Se på hele prosjektet kan være overveldende. Hvis du gjør et stort rom, start på ett sted og arbeide deg gjennom rommet i inndelinger.

•Skjære og løsner linoleum. Hvis linoleum ikke allerede sprukket, kan du klippe det å gjøre det enklere å trekke opp. Deler noen firkanter og deretter bare skrelle dem av. Du kan begynne å fjerne limet umiddelbart, eller du kan vente til alle linoleum er deaktivert. Fjerner alle linoleum først er vanligvis den beste ideen.

•Fjern de gjenværende lim fra tregulv. Når du har linoleum av gulvet kan du på limet. Avhengig av limet som ble brukt, kan noen ganger du bruke et lim remover. Bruk verneutstyr hvis du bruker disse kjemikaliene. Hvis du er usikker på om bruk av kjemikalier, koke vann og så helle den på limet. Hell den på små deler av gulvet. La den på gulvet i et minutt, deretter starter skrape.

•Pass med tregulv. Hvis du ikke ønsker å ødelegge parkettdekke, kan du bruke en varmepistol eller selv en hårføner fjerne limet. Varme limet med varmepistol eller hårføner og deretter skrape den lett og enkelt. Hvis du bruker en varmepistol, gjelder ikke for mye varme eller vil du brenne gulvet.

•Sett fjernet limet i beholderen. Når du fjerner limet bruke uansett metode du velger, bare plassere brikkene på en varmebestandig beholder og se mens du arbeider lett gjennom rommet.

Tips og advarsler

  • Pass på at du skrape i samme retning korn av tre går så du ikke skader tre.
  • Denne artikkelen er ikke garantert å fungere for alle lim. Bruk på eget ansvar.