Hvordan fjerne limt PVC fra et metall Pipe

May 25

PVC rør er allsidig avløp utstyr, noe som gjør dem nyttige for en rekke prosjekter. Fordi PVC rør danner en meld når festet til metallrør, kan fjerne PVC være så vanskelig at generelle fjerning er å kutte ut felles, tar et stykke fra hver pipe å koble de to. Med riktig verktøy, cutting-prosessen ikke vanskelig, og du skal kunne fullføre fjerningen i løpet av minutter.

Instruksjoner

•Locate et punkt på PVC-rør så nært som mulig til sluttet området med metall røret, uten noen lim på røret. Merke røret på dette punktet med en svart markør.

•Sett på et par av sikkerhet beskyttelsesbriller for å beskytte øynene. Skjære hele veien gjennom PVC-rør på merket poenget med PVC pipe kniv.

•Forbered bøye røret fra sammenføyde området. Skrap rør kanten langs innsiden og utsiden av den nye kuttet med verktøyet kniv, bladet holdt på en 45 graders vinkel, for å fjerne eventuelle grader som er opprettet i cutting-prosessen. Dette vil la kanten rent nok for en erstatning pipe, hvis nødvendig. Sett røret slutten tilbake på plass.

•Examine siden metall i leddet, på jakt etter et område uten noen lim nær leddet. Mark på røret når du finner et passende kutte punkt.

•Skjære metallrør med rør kniv, hvis røret er mindre enn 1 1/2 inches i diameter. Plasser kjevene av kutter rundt røret på et markert punkt, så stramme bladet på røret med liten justering urskiven kutterens håndtaket. Hell litt kutte olje over røret langs linjen du ønsker å kutte, å smøre bladet.

•Drei kutteren rundt røret to ganger. Stram bladet videre med ringe å bringe det tilbake mot nylig kuttet sporet i rørets overflate og rotere kutteren to ganger mer. Gjenta prosessen med skjæring og stramme før du skjære gjennom røret. Holde bladet smurt med skjæring olje gjennom hele prosessen, at det som nødvendig hvis det begynner å tørke.

•Bytt til en sirkelsag å skjære gjennom større metallrør. Fest en metall knivbladene så. Starte bladet, så sett den mot røret på merket sted. Skjære gjennom røret, holde kuttet rett.