Hvordan fjerne limet fra vin etiketter

December 28

De fleste merker vin kommer med etiketter som brukes på flasken med lim. Når disse etikettene er skrelles, forblir en klissete rester på glass, som blir ubeleilig ved håndtering av flasken. Fjerner denne klissete rester kan være vanskelig hvis metodene for riktig rengjøring ikke er ansatt. Den riktige materialet, kan rengjøring limet fra vin etiketter være en rask og enkel prosess.

Instruksjoner

•Purchase en multipurpose lim fjerne slike fra senter for lokale oppussing eller jernvarehandel. Ledende merkevarer som GooGone, Un-Du, og tabbe av kjemiske løsemidler som trygt løses lim fra de fleste overflater, inkludert glass.

•Spray eller hell produktet på en fille, bruke beløpet i henhold til instruksjonene på etiketten. Visse merker er også trygt å bruke direkte på glasset.

•Tillat løsningen satt for foreskrevet tidsrom når du har brukt det på flasken. Ofte produktet trer i kraft umiddelbart og løsner lim ved kontakt.

•Bruk en mikrofiberklut til å tørke vinflaske Rengjør myknet lim. Fortsette å bruke mye av den selvklebende remover etter behov før alle etiketten limet har blitt løftet helt.