Hvordan fjerne Lime innskudd i en Vaporizer

May 15

Hvordan fjerne Lime innskudd i en Vaporizer

Vaporizers legge til varm fuktighet i luften og er ofte anbefalt for bruk når noen i familien din er syk. Som vannet sitter i reservoaret og slippes gjennom vaporizer, samle hard flekker i reservoaret og gjennom den interne driften av apparatet. Disse flekker samle i form av kalk skala innskudd, som ser ut som crusty, lys vekter hvor vann sitter i vaporizer. Mens du kan kjøpe kommersiell hardt vann flekk removers, fjerne hjem rettsmidler effektivt flekker for lavere kostnader.

Instruksjoner

•Fyll 2 kopper hvit eddik i vann reservoaret av vaporizer. Fylle resten av reservoaret med vann og slå vaporizer. La den kjøre til reservoaret er tom, så eddik kan rense og fjerne lime skala fra reservoaret og det indre arbeidet i vaporizer.

•Dampen en klut med ufortynnet hvit eddik. Tørk av utsiden av vaporizer å fjerne lime skala og hard flekker og tørke av med en ren, tørr klut.

•Mix sitron juice og bordsalt å lage en tykk pasta. Bruk en ren klut gjelder lim for eventuelle gjenværende kalk skala flekker på din fordamper. Skrubbe lim inn flekken før slik at det å sitte der i 10 minutter.

•Rinse lim av vaporizer og tørke med en ren klut.