Hvordan fjerne lim rester

November 24

Hvordan fjerne lim rester

Lim kan ofte etterlater en klissete rester som er vanskelig å fjerne. Måten å fjerne lim rester er gjennom løsne selvklebende bånd ved å endre bond fuktighet og temperatur nivåer. Olje eller et olje-basert produkt kan vanligvis fjerne lim rester vellykket. Olje vil utvanne limet fordi de fleste lim er oljebasert lim. Oljen vil bryte ned den kjemiske strukturen til bond gjør resten lett å fjerne.

Instruksjoner

•Erase lim rester. Gni en blyantviskelær over området i sirkulære bevegelser til rester er borte. Forsiktig feie bort viskelær spon og rester med fingeren. Bruk en større viskelær for større områder.

•Lay et stykke av tape over resten hvis det skjer en nonporous overflate. Gni for å sikre bånd og forsiktig skrelle bort frisk tape, som vil løfte gamle lim resten med den.

•RUB en isbit over lim rester. Isen vil chill selvklebende bånd gjør det lettere å fjerne rester. Forsiktig skrape limet rester bort med en plast skje.

•Soak en bomull ball i vegetabilsk olje og bruke det på eventuelle gjenværende lim rester. La olje sitte i ca 10 minutter, og gni området i en sirkulær bevegelse til rester er borte. Skrubbe området forsiktig med en varmt såpevann klut.

•Apply varme overflater som kan bli skadet av olje for å fjerne lim rester. Angi hårføner på middels varme ca 6 inches fra limet til den blir myk. Skrubbe området med en varm såpe vaske klut før alle rester har løftet.

•Bruk en selvklebende fjerning produkt hvis resten er fortsatt til stede. Disse produktene er effektiv i å fjerne tøff lim og tape rester. Du finner dem i oppussing midtgangen butikker.

Tips og advarsler

  • Noen flater kan påvirkes av olje, så må du teste et lite iøynefallende område først for å sikre at det er ingen skade.