Hvordan fjerne lim merker

November 10

Hvordan fjerne lim merker

Lim kan ofte la bak merkene eller klebrige rester på overflater som kan være vanskelig å fjerne. Nøkkelen til fjerne lim merker er å løsne selvklebende bånd må limt objektet. Bond må endres gjennom fuktighet eller temperatur. De fleste lim merkene vil gå av enkelt med olje eller en olje basert produkt. Vegetabilsk olje er en utmerket hjemmelaget løsningsmiddel for fjerne lim merker.

Instruksjoner

•Plasser et stykke av tape over merke. Forsiktig gni fingeren over ledningskanalen båndet slik bonding, og trekke ledningskanalen båndet av. Med litt flaks, vil de fleste lim merket kommer med den.

•Scrape av så mye av limet merke som mulig med en plast slikkepott. Hell noen dråper vegetabilsk olje på mark. La det sitte i flere timer. Oljen vil bryte ned den kjemiske strukturen lim, som vil gjøre det mye lettere å fjerne.

•Fyll noen dråper vegetabilsk olje til en bomullspinne. Begynne i en ende av merket og tørk forsiktig over området i sirkulære bevegelser. Sakte jobbe deg den andre enden, til lim merket er helt borte.

•Tørk området med en varm såpe vaske klut til å fjerne olje og lim rester. Tørke overflaten med et rent håndkle.

•Apply varme overflater som ikke kan tolerere olje. Angi hårføner på middels varme 6 tommer fra lim mark. Når merket blir myk, skrubbe den med en varm såpe vaske klut før alle limet har løftet. Varmen vil løsne lim bånd og gjør det lettere å fjerne lim merket.

Tips og advarsler

  • Det er mange sitrus basert selvklebende fjerning produkter som "Goo-Gone", som vil effektivt fjerne lim merker. Du finner disse produktene i oppussing midtgangen dagligvarer og jernvareforretninger.
  • Noen flater kan skades av olje, så test et lite iøynefallende område av overflaten du arbeider med å gjøre at det er ingen skade.