Hvordan fjerne lim igjen etter fjerner klistremerker

June 3

Klistremerker er noen ganger vanskelig å skrelle helt fra en overflate. Dette resulterer ofte i en gooey rest blir igjen i stedet for etiketten. Disse fortsatt kan være en utfordring å rengjøre, spesielt hvis selve limet var særlig sterk. Klistremerke lim kan ikke alltid være lett fjernes med tradisjonelle metoder for rensing, men heldigvis det er en løsning på lokale butikkhyllene.

Instruksjoner

•Purchase en flaske av Goo Gone fra forhandleren lokale oppussing. Denne kjemiske støvsugeren fjerner lett tjære, tyggegummi, fett og klissen substans fra nesten alle overflate uten å skade den.

•Spray produktet på en ren klut eller direkte på klistremerket limet hvis du foretrekker. Bare tørk det berørte området umiddelbart med en fille og limet begynner sakte å komme løs.

•Apply så mye Goo Gone etter behov for å løfte alle klistremerket fest. Du vil ha renset det grundig når overflaten er glatt igjen.

•Bruk hvit eddik som et hjem bøte på stoffer som Goo Gone kan være skadelig, som silke, lær og semsket skinn. Varme litt over en ovn til varme, så helle eddik i en ren sprayflaske. Spray limet og la den suge i minst 30 minutter før tørke den bort.