Hvordan fjerne lim fra Vinyl

December 30

Vinyl er en holdbar, glanset plast sammensatte mest brukt til bygging, mote, møbler og andre allsidig søknadene. Vinyl overflater er lett å rengjøre og relativt lite vedlikehold. Fjerne lim fra vinyl kan virke som et kjedelig ork, men kan gjøres i tide bruke fremgangsmåten. Dette vil kreve riktig rengjøring materiale, og i noen tilfeller, en kjemisk løsningsmiddel. Noen rettsmidler finnes i husholdningen, men enkelte tilfeller krever bruk av et kommersielt produkt.

Instruksjoner

•Varmebestandig 1 kopp hvit eddik eller mindre over en komfyr brenner uten å bringe den til en byll. Nøye overføre eddik til et lite glass eller bolle; en ren, plast sprayflaske er også en effektiv måte å dispensing det.

•Apply eddik til det berørte området vinyl overflate, og la den suge i 10 til 15 minutter for å myke opp limet. Bruk en tørr klut eller klut til å løsne gradvis rester. Du må bruke en flate, rette kant som plastskrapen eller gamle kredittkort for å løfte limet fra vinyl.

•Bruk en kommersiell remover, som tabbe av 2 eller Oops!, for mer sta selvklebende stoffer. Disse miljøvennlig, vannbasert løsemidler er ment å trygt fjerne lim, lim og andre klissete rester fra nesten alle solid overflate, inkludert vinyl.

•Les instruksjonene på produktet etiketten for riktig program. Løsningen er vanligvis tilgjengelig i et flytende eller spray-on umiddelbart trer i kraft når de utsettes for limet.

•Tørk limet fra vinyl med en tørr klut til det løsner. Bruke så mye av fjerne etter behov til rester er helt løftet.