Hvordan fjerne lim fra gamle papirer

November 1

I tidligere tidsepoker brukte folk vanlig hvit lim og andre typer lim til å holde bilder, dokumenter og andre elementer på papir. De ikke klar over hvordan det ville skade elementene fordi de ikke anser betydningen av arkivering deres papers og effekten av limet. Det er enkle ting du kan gjøre, men hvis du vil fjerne lim fra gamle papirer.

Instruksjoner

•Fjern alle ekstra papir festet til baksiden av gamle papiret ved å legge den ned på en flat overflate. Når limets knyttet til gamle papirer, finner du en liten mengde ekstra papir fast på baksiden. Forsiktig kutt eller skrape bort overflødig papir, en skarp verktøyet eller biff kniv. Dette gir deg en overflate å arbeide med, men vær forsiktig med å kutte i de viktigste papiret.

•Hold papiret inntil en sandpapir hjul med fine-grade sandpapir festet. Du vil fjerne mye av papiret festet til baksiden som mulig og en liten del av limet ved å gjøre dette.

•Fyll en liten krukke med en blanding av 7 deler alkohol til 1 del vann. Sett glasset inni en plast boksen, for eksempel en oppbevaringsboks og sted gamle papirer i boksen ved siden av glasset og feste lokket til boksen lagring. Damp fra glasset løses sakte limet, men du må la det sitte over natten. Holde boksen på et trygt sted der det ikke velter eller bli banket.

•Fjern papirene i boksen og bruke et tynt belegg av Limón på baksiden av gamle papirene med en bomullsdott. Limón er en slags lim løsemiddel som er tilgjengelig fra de fleste jernvareforretninger. Selv om den har en sterk duft, vil det skade papiret.

•Sett de gamle papirene på en cookie ark og varme dem i en ovn satt til 200 grader. La avisene sitte i 10 til 20 minutter og deretter se baksiden av avisene. Limet burde være borte, men kan du lett skrap ryggen med fingerneglen å fjerne eventuelle rester igjen.

Tips og advarsler

  • Mineral åndene kan fjerne lim fra gamle papirer, men det fungerer ikke alltid. Bruke litt papir, la sitte i fem til ti minutter og deretter skrape fra limet. Alternativt kan du strøk på baksiden av papirene med mineral ånder etter benytter Limón før du setter den i ovnen, som bidrar til å redusere lukten av produktet.