Hvordan fjerne lim fra en plastflaske

December 1

Lim er en av de hverdagslige elementene som kan virkelig komme i hendig når du rive eller bryte et stykke av noe eller når du gjør et kunstprosjekt og prøver å feste to elementer sammen. Men kan lim bli en reell plage når det blir på noe du ikke har tenkt å bruke det på. Når du får lim på plast, for eksempel en plastflaske er det noen annen enkel ting du kan gjøre for å fjerne den.

Instruksjoner

•Look på pakken lim å se om det inneholder instruksjoner for lim fjerning. Avhengig av lim du bruker, kan emballasjen tilby en passende måte å fjerne limingen.

•Prøv å finne ut hvor lenge limet har vært på plastflaske. Hvis du bruker Elmers lim eller et lignende merke lim som vanligvis brukes i skolen, og du umiddelbart at du må fjerne den fra plast før limet er dry¸ overta flasken til vasken. La vannet kjøre før det er varme og varmtvann overkjørt våt limet. Limet skal begynne å løsne og kommer av flasken. Bruk fingeren til å gni på lim flekk og hjelpe løsne ytterligere. Fortsette å gjøre dette til alle limet er fjernet fra flasken.

•Fjern tørke Elmers eller en lignende type feste fra en plastflaske ved peeling det av. Starter på et hjørne av limet spot og sakte skrelle til limet er fjernet. Hvis limet er bare delvis tørr, vent til den tørke før det løsner.

•Pass på at er limet du kan fjerne varmt lim som typen som du bruker i en limpistolen. Hvis du tilfeldigvis får denne typen lim på en plast flaske, tørker vente til det. Hvis du trykker den varmt lim før det tørker du risikerer brenner deg og smøre limet, gjør det vanskeligere å fjerne. Hvis du vil at limet til å tørke raskere, kan du prøve å blåse på den. Det bør være helt tørr etter flere timer. Når det har utseendet av plast, vil det være trygt å fjerne. Bruk din finger nagle å presse et hjørne av limet og løsner det sakte.

Tips og advarsler

  • Vær ekstra forsiktig når du bruker Krazy lim og lignende permanent lim som de er veldig sterk klebemidler og kan være umulig å fjerne.