Hvordan fjerne lim fra aluminium rør

January 31

Hvordan fjerne lim fra aluminium rør

Aluminium rør er et vanlig materiale for bygging og hjemme forbedringsprosjekter. Det finnes i forskjellige former, størrelser og temperament, og anses å ha praktisk fordeler fremfor tradisjonelle stål. Denne typen rør brukes vanligvis for rekkverk, møbler og en rekke andre hushold og industrielle applikasjoner. Et løsemiddel eller rengjøring metode som kan brukes på legeringer kreves for å effektivt fjerne lim fra aluminium rør.

Instruksjoner

•Apply en Universal flekkfjerner til berørte aluminium overflaten for raskeste løsningen å fjerne vanlige lim. Slike produkter er kommersielt tilgjengelig som flytende løsninger i supermarkeder, jernvareforretninger og oppussing centers.

•Spray eller hell løsningen i henhold til produsentens instruksjoner, og vente på tidsperioden angitt på etiketten. Den vannbasert remover skal trygt oppløse lim, bånd rester, lim og andre vanlige rester fra nesten alle solid overflate.

•Tørk løsemiddel aluminium slangen med en fille etter det har løsnet limet. Bruke den på nytt etter behov til du har rent fjernet resten.

•Treat av aluminium rør med en industriell styrke lim fjerne for mer sta lim, som kontakt sement, tre lim eller Super Glue. Dekke hendene med kjemisk motstandsdyktige hansker, og følger du fremgangsmåten på etiketten, som varierer med hvert merke, men innebærer vanligvis en fille, pensel eller aerosol sprayboks avhengig program.

•Scrape sta limet med en sparkel når fjerne har myknet den. Skrubbe aluminium slangen med en stålull pute å fjerne eventuell rest hvis nødvendig.