Hvordan fjerne lavendel fra stilkene

September 18

Hvordan fjerne lavendel fra stilkene

Lavendel blomster vokser på en lav flerårig busk. Sølvfargede-grønne bladverket av lavendel værende i anlegget året rundt, men bare duk forsommeren. Sterk floral duft av lavendel parfymer poser, potpurrier og tørket blomst. Lavendel også er en duftende kulinarisk urt og er ofte en av ingrediensene i "herbes de provence" mikser. Kutt blomsten stilker til rett tid å sikre lavendel bunter er velduftende og ser sitt beste for visning.

Instruksjoner

•Skjære lavendel blomsten stilkene etter bunnen halvparten av blomster har begynt å åpne, men før blomstene på toppen av stilken har åpnet. Gjøre kutt så stammen under blomst hodet er 4 inches eller mer.

•Bundle 50 til 100 kuttet lavendel stilker sammen tett. Pakk en strikk rundt stammer å holde bunten sammen.

•Hang bunter av lavendel stilker opp ned på en varm og tørr plass. Velge et mørkt tørking område med god luftsirkulasjon, som lys fades blomster og mye fuktighet får dem til å råtne.

•Dry kuttet stilker for ca to uker, eller til de stammer og blomster er sprø og papery. Bruke tørket lavendel umiddelbart eller oppbevares i en lukket beholder i et mørkt område til du er klar til å bruke den.

Tips og advarsler

  • Fjerne blomster fra stilkene ved å trekke stilken gjennom fingrene. Du kan også bruke blomsten stilkene hele for arrangementer.