Hvordan fjerne Latex maling fra Polyester klær

August 5

Hvordan fjerne Latex maling fra Polyester klær

Latex maling kan være en fin dekorativ aksent til klær, men noen ganger det er ikke ment å være. Heldigvis, det kan vanligvis bli fjernet fra polyester med minimal oppstyr. Latex maling kan fjernes med sterk såpe og vann hvis handlinger innen første flere timer av ulykken. Men ifølge Ohio State University er fjerne latex maling fra alle typer klær vanskelig etter seks til åtte timer.

Instruksjoner

Våt fjerning

•Grab overflødig maling med serviett, papirhåndkle eller klut og trekke den av stoffet. Ikke forsøk å pletten maling, som dette vil spre flekken. Gni også spres flekken og skyv den dypere inn i stoffet.

•Soak berørte klærne i kaldt vann i fem til 10 minutter etter fjerning globules maling. Kaldt vann vil hindre molekylene i latex maling fra utvide og forårsake ytterligere skade.

•Prepare et badekar eller vask maskinen ved å fylle det med kaldt vann og vaskemiddel. Bruk samme mengde vaskemiddel du vanligvis bruker for vask.

•Vaskestasjonen tømmes berørte polyester klær som du normalt ville. Kombiner ikke andre klær med farget klær.

Tørr fjerning

•Test et usynlig område av polyester klær, som innsiden av en linning, for colorfastness ved å plassere noen dråper rubbing alkohol på den. Hvis, etter fem minutter, har ingen farge falmet, fortsette med fjerningen av maling.

•Soak tørket latex maling flekker i rubbing alkohol i fem minutter etter chipping unna overflødig maling. Om plagget blir for stor eller klønete formet innkvarteres på en liten skuff eller i en bolle fylt med rensevæske, hell rensevæske direkte på plagget. Siden rubbing alkohol fordamper raskt i de fleste miljøer, kan flere programmer være nødvendig.

•Vaskestasjonen tømmes plagget som du normalt ville holde det atskilt fra andre elementer av klær til etter at det har vært hvitvaskede.