Hvordan fjerne Latex maling fra fuger

April 21

Hvordan fjerne Latex maling fra fuger

Bruke latex maling nær områder av fuger fører til utstryk og drypper på lekkasjen beskytte materiale. Latex maling vil ikke holde seg til silikon caulk. Den skallet eller gni av uten noen problemer. Latex fuger er en annen historie. Bruke maling tynnere vil bryte ned maling, men det vil også bryte ned og skade latex caulk. Skrubbing fuger med isopropyl alkohol fjerner maling og la caulk intakt.

Instruksjoner

•Soak to eller tre bomull baller med isopropyl alkohol og våt et lite område av fuger trenger latex maling fjernet. Arbeid i små områder som alkohol forsvinner raskt.

•RUB forsiktig med en bomullspinne dynket i alkohol. Bruk en ripe fri scrub svamp på tykkere deler av maling. Skrape overflaten av caulk forsiktig med en popsicle henge fast. Holde pinnen i 45 graders vinkel for ikke å huljern drivning. Bruk en tannpirker for å løsne alle maling i caulked hjørnene.

•Mix ½ kopp flytende rengjøringsmiddel med varmt vann. Skrubbe fuger kraftig med scrub svamp. Gjenværende latex maling vil ballen og flyttbare ved plukker den av for hånd. Skrubbe til hele overflaten av caulk er latex maling-fri. Skyll med kaldt vann og la det lufttørke.

Tips og advarsler

  • Skrubbe forsiktig for å unngå å skade caulk.
  • Rent maling fra caulk så snart som mulig. Jo lenger den er der, vanskeligere fjerning.
  • Kontroller at fuger er fast og sikker. En løs caulk må erstattes, staten oppussing ekspertene hos naturalhandyman.com. (Se ressurs)