Hvordan fjerne Latex maling fra ferdig tregulv

April 19

Hvordan fjerne Latex maling fra ferdig tregulv

Du kan fjerne latex maling fra ferdig tregulv med vanlige husholdningsartikler. Selv om du frustrert renner maling, kan du fjerne den fra gulvet selv billig. Når du merker maling på gulvet, er det viktig at du tar tiltak for å fjerne den umiddelbart for å gjøre mindre vanskelig. Når du fjerner latex maling fra tregulv, vil du kunne nyte sin naturlige skjønnhet igjen.

Instruksjoner

•Fjern nymalt fra gulvet med papirhåndklær. I stedet for å spre nymalt rundt, blot nymalt fjerne den fra gulvet. Fortsette å bruke nye papirhåndklær som de blir gjennomvåt med maling.

•Legg to til tre dråper flytende såpe til 1 QT vann. Bruk såpe vannet på maling med en vaskeklut å. Bruk vinduet skraper for å skrape maling nøye, og rengjør maling resten med papirhåndklær. Hvis malingen ikke fjerner fra tregulv lett, så prøve en annen metode.

•Kontroller en blanding av ¾ kopp rubbing alkohol og ¼ kopp sitron juice. Løsningen gjelder tørket latex maling, og la dem sette i 10 minutter. Skrap maling av med en kjedelig smør kniv, og deretter bruke en gammel tannbørste til å gni maling av parkettdekke.

•Rengjør tregulv med olje såpe for å holde dem i god stand. Følg instruksjonene på oil såpe for å sikre at du rengjør tregulv riktig.

•Gjenta trinnene for å fjerne latex maling. Hvis du ikke fjerner maling med vanlige husholdningsartikler, kan du få hjelp fra en profesjonell å hindre ødelegger parkettdekke.