Hvordan fjerne landskapet Rock

June 12

Hvordan fjerne landskapet Rock

Steinene er vakre produkter til bruk i landskap. Fra støttemurer hage kanter, patio rydder og verftet centerpieces er det hundrevis av måter å bruke liggende steiner til å dekorere hagen din.

Selv om landskap bergarter hjelpe øke appellen til din utendørs mellomrom, de kunne også arrestordre fjerning erosjon, slanger, innen farer og klippe og Luke-eater. Rock fjerning koker ned til bare løfter steinene malplassert og flytte dem til en annen plassering. Her er noen triks for å gjøre denne prosessen litt enklere.

Instruksjoner

•Om fjerner en stabel med steiner eller en enkelt stein, spray steiner og omkringliggende bakken med insektmiddel en dag eller to før du fjerner rock. Dette vil gi noen beskyttelse fra underjordiske maur eller bee kolonier (og mulig smertefullt stikk og biter).

•Sett på passende arbeid antrekk for å fjerne steiner. Tykk arbeidsklær forhindre mange bie stikk og slange biter, mens hard skinn arbeider hansker og beskyttelsesbriller beskytte hendene og øynene fra bugs og slanger. Stål-toed støvler beskytter tærne mot eventuelle droppet eller fallende steiner.

•Løft opp alle løse steiner ut av området først. Hvis du arbeider med en haug av steiner, begynn øverst og løft hver klippe nøye, ser på området for slanger eller andre farlige dyr og insekter. Plass steinene i en trillebår enkelt transportere steiner til en annen plassering.

•Kontroller trillebår etter bare et par bergarter. Løft enden på trillebår og at du kan håndtere lasten i trillebår. Ikke forsøk å presse en last av stein større enn kan trygt flyttes. Du ønsker ikke risikoen skader din rygg, nakke eller ben.

•Løsne bergarter fast i jorden for enklere fjerning. For større stein klemt fast i bakken, bruk en spade til å grave ut bakken rundt steiner eller lirke steinene ut av bakken. Fortsette å se på slanger og stikkende og bitende insekter.

•Har assistent hjelpe deg å fjerne store steiner du ikke kan løfte på egenhånd. For steinblokker og store, flate prøver steiner, å løfte rock med hjelp fra en annen stand person. Hvis rock er for tung for dere begge, bruk en traktor eller bulldoser å øse opp rock eller trekke det ut.

Tips og advarsler

  • Hvis rock er svært store og tunge og fast fast i bakken, leie en profesjonell opplæring i bruk av eksplosiver. Noen ganger er det nødvendig å bruke dynamitt til å bryte opp store steinblokker som ikke kan fjernes helt.