Hvordan fjerne lakk med løsemidler

March 27

Hvordan fjerne lakk med løsemidler

Refinishing en gammel møbel vanligvis krever at du kle den gamle lakk finishen av så du kan ta opp tre og deretter bruke en fersk finish. Lakk er et hardt belegg på skjellakk eller plastikk harpiks som beskytter tre fra riper og fuktighet. Du kan sand lakk av, men på trange steder eller detaljert treverk kan du skade tre. I disse tilfellene kan du bruke en løsemiddel kalt lakk stripper fjerne hard pels finish.

Instruksjoner

•Plasser tre objektet i et godt ventilert område, fortrinnsvis utenfor. Når du bruker stripping kjemikalier fjerne lakk eller maling, satt kjemikaliene av en skadelige lukt som kan gjøre deg syk. Plassere objektet på en dråpe klut til å forhindre at gulvet eller workbench får våt med kjemikalier.

•Fyll litt stripping kjemiske du vil bruke i en glassbolle.

•DIP spissen av en pensel eller maling svamp i bollen og deretter male overflaten av lakk med kjemiske. Tiden som trengs for at den kjemiske å arbeide avhengig av merke og type stripper du vil bruke. I mange tilfeller må du vente mellom 2 og 12 timer, men noen fungerer en gang.

•Tørk overflaten rent med en tørr, grov teksturert klut i små deler, bruke ulike deler av fille for å unngå å spre den gamle lakken rundt. Tørk av overflødig på fille i en glassbolle. Dette vil bidra til å redusere antall ren filler må.

•Bruk en tre skraper å lett skrape bort igjen lakk, kommer med korn av skogen og være forsiktig med å grave i tre overflaten.

Tips og advarsler

  • Ikke kaste din våt filler en haug. Mange strippere avgir varme som de virker, og en haug av filler kan antennes i en brann. Hvis mulig, henge hver våt klut på klær linje tørke eller tekstiler i en bøtte med vann for å nøytralisere dem..