Hvordan fjerne lakk fra polert messing

May 18

Mens det er vanligvis lurt å spray en pels lakk på polert messing å holde det skinnende, lakken omsider dulls og kan begynne å skalle av. Når dette skjer, kan det ikke være mulig polsk messing til en skinnende fullføres før du fjerner belegget. Lakk oppløser lett i en sterk løsemiddel, som aceton eller lakk tynnere, og når myke kan lett tørkes vekk. Begge disse løsemidler er svært volatile, brannfarlige og giftige, så hold dem unna og bære en respirator når du bruker dem.

Instruksjoner

•Sett til en respirator. Hell en pint eller flere lakk tynnere eller aceton i en liten bøtte. Hvis messing bitene er liten nok til å dyppe i bøtte, fylle den med nok løsningsmiddel til dekker dem.

•Immerse messing biter i løsemiddel, hvis de er liten nok å passe i bøtte, og la dem i ca fem minutter. Når du tar dem ut, tørke hver del grundig med en tørr klut som du fjerner den. Hvis det er fortsatt flekker av lakk på et nytt Dynk kjeden i fem minutter, eller til lakken helt oppløses.

•Soak en fille med løsemiddel å rengjøre stykker som er for stor til å fordype. Grundig fukt messing overflaten med løsemiddelet, og mens det er fuktig, gni det med en batt av veldig fine stålull fuktet med løsemiddel. Skyll stålull ofte i bøtte mens du arbeider.

•Let messing tørr, deretter tørke det ned med en ren klut lett fuktet med løsemiddel å fjerne biter av lakk som kan fremdeles. Når du har fjernet alle lakken, tørk messing med en ren tørr klut før polering den.

Tips og advarsler

  • Kan det være lurt å bevare en opprinnelige lakk finish hvis det er i ganske god form. Dette er lik gjenopprette en lakk finish på tre og ikke vanskelig å gjøre, men kan du konsultere en profesjonell hvis den er en antikk.
  • Du kan bruke en kjemisk stripper fjerne lakk fra messing. Det er en Messina alternativ som du kan sortere hvis du ikke ha noe flaks med løsemidler.
  • Lagre lakk tynnere eller aceton på et trygt sted med lokk tett lukket.
  • Kast brukte lakk tynnere eller aceton som farlig avfall etter forskrift av din kommune avfall.