Hvordan fjerne lakk fra kobber

January 15

Hvordan fjerne lakk fra kobber

Kobber er skinnende når det først er formet til et objekt. Over tid, men det oksiderer og utvikler en mørkere patina. For å forhindre flekket utvikle, er lakk ofte brukt over kobber til coat den. Lakk danner en beskyttende barriere mot fuktighet og luft partikler. Lakk er bare dekorative kobber objekter - ikke på kobber potter eller andre kokekar. Fjerne lakken med høy varme.

Instruksjoner

•Locate en gryte stor nok å senke kobber objektet. Hvis objektet er svært stort, kan du bruke en pott som passer minst halvparten av objektet.

•Fyll potten med en blanding av 1 QT vann og 1 ss. natron. Hvis nødvendig, legge til vann og natron, opprettholde samme forhold til potten er to til tre fjerdedeler full.

•Plasser potten på en ovnen slått til høy varme og vent til det koker. Submerse kobber elementet i vannet og la det koke i 20 til 30 minutter. Hvis alle elementet ikke vil passe, sikre halvparten er under vann.

Slå av komfyren brenneren. Sette på gryteklut, eller bruk tang og fjern kobber fra vannet.

•Plasser kobber elementet i en vask og vask med 1 til 2 tsp. av flytende oppvaskmiddel og en nylon skrubbe svamp. Lakk overflaten blir myk og vasker bort lett.

•Rinse potten og tørke den med et håndkle. Deretter bruker 1 til 2 tsp. av kobber renere til overflaten og polsk kobber med en myk svamp.