Hvordan fjerne lakk fra Glass

February 7

Hvordan fjerne lakk fra Glass

Fjerne lakk flekker fra glass, som Vinduer, krever svekkelse stoffet for vellykket utvinning. Etter lakk tørker på en overflate stivner det, gjør det vanskelig å fjerne uten en oppmykning agent. Når ettergivende, må lakk være scraping for å få meste av det fra glassplaten. Bruke riktig verktøy og prosedyrer sikrer at lakk blir fjernet fra glass uten glasset får riper i prosessen.

Instruksjoner

•Fyll 3 til 4 ss. rubbing alkohol på en fille. Mette lakk på glasset med alkohol. Tillate rubbing alkohol på lakk i 10 til 15 minutter for å myke opp stoffet. Hvis lakk fortsatt hardt, gjelder ekstra rubbing alkohol og vente enda 15 minutter.

•Sprinkle 1/8 kopp vann til området. Plasser en skraper med en tynn metall blad på kanten av lakk. Holde bladet flush med glasset for å unngå å grave i overflaten og forlate riper.

•Scrape myknet lakk fra glass, i bare én retning. Fjern så mye av lakk som mulig med skrapen. Legge til ekstra vann hvis nødvendig for å holde glasset smurt mot metall skraper.

•Våt gjenværende lakk resten med 1 ss. baby eller mineralolje. Tilsett 2 ss. bakepulver i olje. Skrubbe området med en nylon scrubber. Oljen løsner lakk og bakepulver gir nok agitasjon å løslate stoffet fra glass.

•Tørk gjenværende lakk, olje og bakervarer brus fra glasset med en fuktig svamp. Spray området med et glass renere og tørk deretter tørt med en ren klut.