Hvordan fjerne lag med maling fra gips & lekte

January 23

Lekte og gips var vanlig i hjemmene til midten av 1940-tallet. Lekte og gips vegger har tiår med lag med maling på dem, og fjerne det kan være ganske utfordrende. Frem til 1940, ble om lag to tredeler av boliger malt med tungt bly maling, ifølge Consumer Product Safety Commission (CPSC.) Det er ikke alltid nødvendig å fjerne alle lag med maling fra gips og lekte vegger for en god maling jobb, men hvis du vil gjøre dette, har du flere alternativer.

Instruksjoner

•Test maling for kundeemnet, enten ved en bly maling test kit eller sende et utvalg til et laboratorium. Det kan være tryggere å anta at minst ett lag med maling inneholder bly.

•Seal og beskytte området. Fjerne alt fra rommet der malingen vil bli fjernet. Lukk eller forsegle åpninger for å hindre bly støv å komme inn i kanalen arbeidet og dekket gulvet ved taping kraftig plast over den. Direkte fan ut av vinduet for å spre støv og røyk, og ha en respirator med hepafilter.

•Bruk en skraper fjerner all løs og dårlig overholde maling. Trekk skraper er mindre sannsynlig å skade den underliggende gipsen.

•Apply en tung bodied kjemiske maling stripper som anvist av etiketten instruksjonene. Noen strippere kan ta opptil 24 timer å arbeide og må være dekket med et ark med plast for å hindre tidlig fordampning.

•Sett skrape myknet maling fra gips veggen eller i taket. Hvis det er mange lag med maling, kan dette ta flere programmer.

•Scrub vegger løse gips eller calcimine belegg. Skyll ren og la det tørke. Kjører hånden over tørre overflaten - hvis hvit, kalkholdig rester kommer ut på hånden, må du skrubbe den igjen. Maling vil ikke følger kritthvite overflater.

Tips og advarsler

  • Det er ofte ikke nødvendig å fjerne alle den gamle malingen. I stedet skrapes bort alt løst sittende farge. Skrubbe veggene ren og Påfør et lag med felles stoff eller gips lapp å selv ut uregelmessig kanter, deretter sand og prime.
  • Bly er et svært farlig stoff, og i noen stater er det ulovlig for et hus å fjerne bly maling. Sjekk med din lokale bygningen avdeling for på statens lover: du kan måtte ansette en minking profesjonell. Hvis du er kjøpedyktig fjerne bly maling selv, følg alle sikkerhetsregler for dette.