Hvordan fjerne Krylon maling

December 12

Krylon spraymaling først gikk i produksjon i 1947, bruke en aerosol system som hjalp malere lagre tiden vanligvis brukt på børsting og rulle. I dag produserer Krylon en rekke overflaten-spesifikke maling produkter, inkludert spraymaling for plast, glass, akryl og andre overflater. Krylon spraymaling kan brukes på overflater fra leketøy modeller til kjøkken tellere, avhengig av maling du velger. Fjerne Krylon maling, om å gjøre om et prosjekt eller på grunn av et oljeutslipp eller overspray, avhenger også på produktet; noen er vannløselige, mens andre krever lakk tynnere for å oppløse.

Instruksjoner

•Mix varmtvann og parabolen såpe før rengjøringsmiddel danner såpeskum. Solide flater som stein eller tegl, kan du blande to kopper trisodium fosfat renere i en gallon varmt vann for en sterkere renere løsning.

•Soak bust av scrub pensel i rengjøringsmiddel og gjelder Krylon maling. Noen Krylon produkter er vannløselige og løses under rengjøringen. Skrubbe til all maling er fjernet.

•Rinse overflaten i ren varmt vann for å fjerne gjenværende renere. Hvis malingen forblir på overflaten, er Krylon ikke vannløselige.

•Apply et tynt lag med lakk tynnere på Krylon maling. Bruk en pensel til å dekke malt området med tynnere. Tillate tynnere fungere på maling i fem minutter (med mindre annet er beskrevet av ditt produkt) og fjerne løsnet maling med en plast skrape eller skrubbe børste. Nytt tynnere nødvendig til all maling er fjernet.

•Rinse overflaten med ren varmt vann for å fjerne gjenværende tynnere.

Tips og advarsler

  • Følg alle bestemt produkt instruksjoner på valgte lakk tynnere produktet, som arbeider og tørketid kan variere etter produkt.
  • Fungere i et godt ventilert område hvis bruker kjemikalier som trisodium fosfat eller lakk tynnere å unngå potensielt giftige gasser.