Hvordan fjerne kroppen lukt fra polyesterstoff

May 30

Polyester stoffer har en tendens til å holde på kroppen lukt, aften etter rensning i vaskemaskinen. Hvis du allerede har vasket din polyester, men fortsatt har en dårlig lukt, er det mulig at du må ta noen ekstra skritt. Jo lenger venter du å vaske klær, desto lengre vil det ta for å få lukt ut. Vask polyester klær så snart som mulig etter bruk den.

Instruksjoner

•Purchase aktivert kull for deodorizing fra en oppussing butikken eller rengjøring forsyning butikken. Du finner det selges vanligvis i mesh poser eller plater. Hvis du ikke finner aktivert kull, gå til pet levere området og se etter en pose med kattesand om den inneholder aktivt kull.

•Plasser aktivert trekull i en plastbeholder. Sette klær i samme container. Kontroller at klær er tørr først. Hvis ikke henge dem tørke på forhånd.

•Lukk igjen lokket og la den over natten. Sjekk på klær neste morgen. Hvis det fortsatt har noe odor, la det til det fulgte dag.

•Fjern polyester klærne fra beholderen. Plasser klærne i vaskemaskinen din. Begynne å fylle det med varmt vann. Legg vaskemiddel og en kopp natron til vask og la maskinen kjøre gjennom en full vask og skyll syklus.

•Ta klær av vaskemaskin og kontroller at ingen flere lukt finnes. Hvis det er, kjøre det gjennom en vask og skylling syklusen igjen, ved hjelp av vaskemiddel og natron. Heng tørr eller tørketrommel lav (eller i henhold til instruksjonene på etiketten plagget).

Tips og advarsler

  • Du kan bruke natron hver gang du vasker for å hindre lukt i retur. Boraks er også en veldig god lukt fighter og er trygt for de fleste stoffer.