Hvordan fjerne kritting House Paint

August 20

Kritting er dannelsen av hvit, kalkholdig pulver på overflaten av hus maling. Denne tilstanden oppstår når malingen weathers og sakte blir degradert av sol og fuktighet. Nesten alle maling viser etter hvert kritting etter nok eksponering for utendørs. Fjerner den fra huset maling krever spesielle verktøy og rensemidler. Denne prosessen er nødvendig for en ny strøk maling. Ellers kan kritt trenge underliggende overflaten av huset og erodere den beskyttende filmen på eksisterende maling.

Instruksjoner

•Fyll en høytrykksvasker med mild huset vaskemiddel. Miljøvennlig rengjøring løsninger beregnet for bruk i forbindelse med press skiver finnes på jernvareforretninger og oppussing centers.

•Bruk beskyttende eyewear og renere i henhold til produsentens instruksjoner. Husk å jevnt distribuere løsningen slik at alle chalking malingen har vært belagt.

•Tillat såpe suge overflaten av huset 10 til 15 minutter før skylling det grundig. Opprettholde vanntrykket på 1500-2000 psi til overflaten er helt gratis såperest.

•Vent huset tørke en full 24 timer før du bruker en ny strøk maling. Du kan forsøke å skrubbe overflødig kalkholdig resten med en kjemisk løsningsmiddel, men noen bør forventes å forbli.

•Apply en kvalitet maling primer i forberedelse til en ny strøk. Akryl primer vil gi de beste resultatene for hus maling med gjenværende kritt.