Hvordan fjerne kork gulv

February 27

Cork er en populær type gulv fordi det er lett å rengjøre og bidra til å isolere egenskaper og holde dem varme. Fjerne gamle kork gulv er imidlertid tidkrevende og hardt arbeid. Cork er porøs og det betyr det stikker fast til når brukt med en sterk gulvet limet. Den beste måten å kvitte seg med kork gulv er å klippe det til strimler eller firkanter med skarpe verktøyet kniv og chip av kork med et bredt skraper eller hammer og meisel.

Instruksjoner

•Skjære kork gulv materialet i strimler eller ruter med verktøyet kniv utstyrt med en skarp, ny blad. Kutt fast, og hvis det hjelper, bruker en rett kant som metall regelen som en guide. Dette kan ikke være nødvendig hvis du er fjerne cork gulvfliser.

•Sett bredt skrapen til kutt eller kork gulv flis kanter og skyv den under gulvet. Skrape av kork gulv materiale med en fast, skyve handling. Kork gulv vil komme unna ujevn biter. Noen områder kan være vanskelig å fjerne med skraper. For gjenstridig flekker, bruke en hammer og meisel for å chip av gjenværende kork. Ta vare ikke for å chip gulvet under kork.

•Fjern kork gulv limet med varmluft pistol og skraper. Koble varmluft pistol og vente noen minutter å varme opp. Bruke varmluft pistol å myke opp og løsne den gamle gulv lim og deretter skrape den av med skraper. Varm luft våpen kan bare behandle et relativt lite område om gangen, så flytte rundt på gulvet del for del å fjerne alle gamle limet.

•Rengjør av eventuelle gjenværende gulvet selvklebende rester med en skrubbe pute dyppet i rengjøring løsemiddel eller selvklebende remover.

Tips og advarsler

  • Bruk vernehansker mens levere verktøyet kniv og rengjøring løsemidler eller selvklebende remover.