Hvordan fjerne kontakt papir fra dører

January 4

Kontakt papiret er en klebe-vinyl som er solgt i ruller eller foten, og brukes til å justere og dekorere skap, skuffer, vegger og dører. Papiret kommer i en rekke farger og mønstre for pryder dører. Når papiret er knyttet til en overflate, er det vanskelig å fjerne på grunn av sterk selvklebende limet. Bruke noen vanlige husholdningsartikler fjerne kontakt papir fra dørene av overflatene.

Instruksjoner

•Bruk hårføner varmer kontakt papiret på døren. Varmen fra tørketrommelen vil myke og smelte limet på kontakt papiret, gjør det mye enklere å skrelle og fjerne.

•Trekk papiret fra døren. Start fra ett hjørne av kontakt papiret og sakte skrelle bort fra døra som varmen myker limet. ta den tiden du trenger. Trekke sakte vil tillate deg å fjerne papiret i en lang ark ikke i revet biter.

•Bruk en sitrus-basert selvklebende remover på døren å fjerne eventuelle gjenværende lim fra kontakt papiret. Sitrus skal brukes over løsemiddelbaserte fjerning fordi løsemidler kan skade overflaten maling eller tre på døren.

Tips og advarsler

  • Teste et lite område av døren med sitrus-baserte lim fjerne å sikre at ingen skade er gjort til overflaten materiale.