Hvordan fjerne konkrete Parging

October 6

Parging er bare en morter-lignende blanding av sement, vann og sand som brukes som gips over betongkloss overflater. Målet er å skjule utseendet av de skjemmende betongblokker og gi en glatte overflaten. Hvis du bestemmer du ikke liker utseendet på parge, eller hvis det begynner å mislykkes, kan du fjerne den ved hjelp av håndverktøy. Prosessen er ikke komplisert, er det skremmende, siden du må chip det bort litt om gangen.

Instruksjoner

•Clad deg i ordentlig sikkerhetsutstyr før du begynner fjerningen. Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene og vernebriller for å beskytte øynene mot flygende parge biter.

•Look nøye på parging til å identifisere områder som har sjetonger eller sprekk; Dette er de beste stedene å starte fjerningen.

•Plasser spissen av en 1-tommers bred kalde meisel i sprekk eller chip, sette inn bare hjørne hvis det er alt som kan passe. Presse håndtaket av meisel opp mot veggen, slik at du fjerner parge på en nedadgående vinkel. Dette vil forhindre skade den underliggende blokker.

•Trykk på hodet av meisel med fast kraft, med en 2-kilos slegge. Fortsette å peke på det til du ser parge sprekk og begynner å falle bort.

•Continue chipping parge bort ved hjelp av meisel og hammer og jobbe deg fra toppen til bunnen av veggen. Gjenta rundt omkretsen av betongen til alle parge fjernes.

•Ikke en støvmaske og kobler en håndholdt betong jeksel. Sand overflaten av betong blokker for å fjerne eventuelle gjenværende fine stykker av parge som forblir på blokkene.

Tips og advarsler

  • Hvis parge er tykke, kan du bruke muriatic acid til toppen overflaten og la den suge til parge begynner å bløtgjøre. Hvis du bruker denne metoden, bruke kjemisk bestandige klær og sikkerhetsutstyr, som denne syren vil skade hvis det kontakter din hud eller øyne.