Hvordan fjerne kloakk gasslukt

March 30

Kloakk gass i hjemmet fører ikke bare en ubehagelig lukt, men det kan skape en trussel mot sikkerheten. Kloakk gass har en særegen råtne egg lukt som kommer fra blandingen av giftige og nontoxic gasser fra et rør. I høye konsentrasjoner, kan disse gasser forårsake alvorlige symptomer som kvalme, svimmelhet, bevisstløshet eller død. For huseiere øker risikoen for en metan eksplosjon med svært høye konsentrasjoner av kloakk gass, hvis tenningen av gassen skjer. Heldigvis å finne kilden til gassen fører ofte til en enkel løsning på lukten.

Instruksjoner

•Locate inngangspunktet for kloakk gassen. Den mest sannsynlige skyldige av kloakk gass lukten resultater fra vannet fanget under en etasje Klesvask vasken eller vask bassenget. Vannet fordampe fra disse avløp etter sjeldne bruk, slik at kloakken gassen å trenge huset.

•Pry åpne din avløp bruker vanlig skrutrekker. Med de vanntette hanskene, sjekk avløpet etter en rengjøringsport plugg. Drain vil ha to rør som fører ned, og rengjøringsport koble funksjoner som en stopper for grunnere røret.

•Seal grunnere røret med en rengjøringsport plugg erstatning som du kan kjøpe på noen lokale jernvarehandel.

•Kontroller avløpet for tørrhet av kikket inn i avløpet. Du burde se et lite basseng av vann fylle albuen av røret.

•Fyll en mugge med vann inn i avløpet hvis du har en tørr avløp eller hvis du ikke har brukt som tapper for mer enn en måned.

•Fyll tre til fire ss matolje i avløpet over vannet. Oljen vil skape en sel, hindrer at kloakk gass reentering hjemmet som vannet fordamper.

•Flush alle toaletter som du ikke har brukt den siste måneden. Toalettene kan lekke kloakk gass hvis vannet i toalettet felle har fordampet. Flushing enheten vil fylle vann i fellen.