Hvordan fjerne klistremerker fem enkle måter

February 7

Hvordan fjerne klistremerker fem enkle måter

Det er uunngåelig, noe du kjøper vil få et klistremerke som ikke løsner lett. Selv klistremerker med den mest gjenstridige lim kan komme av høyst overflater hvis du prøver forskjellige metoder. Bare ikke bruk løsninger eller slipemidler som kan ripe, misfarges eller ellers skade du nytt element. Komme i gang ved å prøve en av disse fem enkle metoder for å fjerne klistremerker.

Instruksjoner

•Soak elementet i en bolle eller vask av varmt og såpevann vann - vann ikke vil skade den. Legge litt eddik hvis du ønsker. Du kan også nyte flere hvitt papirhåndklær i varmt vann og legge dem over etiketten. Hvis limet er vannløselige, vannet vil oppløse limet og etiketten vil frigi. Hvis det ikke fungerer, eller forlater biter av etiketten intakt, tørke av varen og fortsetter til trinn 2.

•Varmebestandig klistremerket med håndholdte hårføner hvis varen er plast, glass eller tre. Trekke opp en kant av klistremerket og løsne det fra overflaten mens du fortsetter å bruke varme mellom klistremerket og overflaten. Hvis du prøver dette på en metallgjenstand, bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra varme overflaten.

•Apply salat olje eller badeolje på overflaten av etiketten. La den suge i noen minutter. Skrape klistremerket off, bruker kjedelig kanten av middag kniv.

•Scrape av et klistremerke, bruker en enkelt-kant barberblad holdes i rett vinkel til overflaten. Bruk denne metoden bare på overflater som glass som ikke vil bli skjemmet av bladet.

•Apply flekkfjerningsmiddel eller fett fjerne produktet etiketten. Ripe på etiketten litt å utsette den gule underpart. Nyt et papirhåndkle med fjerne sovrapponetelo klistremerket, og skrape klistremerket. Ikke prøv denne metoden på en myk plast element.

Tips og advarsler

  • Vannløselige lim vanligvis brukes for større etiketter som brukes på bare en del av klistremerket, ifølge University of Kentucky samarbeidende forlengelse Service.
  • Soaking i vann kan gjøre et trykkfølsomt klistremerke vanskeligere å fjerne.
  • Teste hver klistremerke fjerning metoden på et iøynefallende sted å sikre at det ikke vil skade elementet.