Hvordan fjerne kjemikalier fra bassenget

January 12

Kjemikalier i bassenget holde vannet trygt for svømming ved å redusere alger og bakterier. Når du fjerner kjemikaliene fra vannet, vil du se vannet begynner å slå skyet og grumsete. Etter noen dager bli vannet grønn algene begynner å vokse. Fjerne kjemikaliene manuelt vil ta noen dager å oppnå. Overvåke fremdriften med en pool test kit, tilgjengelig fra en pool forsyning butikken.

Instruksjoner

•Fjern noen dekker fra bassenget for å la solen å slå ned på vannet, forårsaker klor til å spre, etterfulgt av andre kjemikalier.

•Stop å legge kjemikalier til bassenget.

•Backwash pool filteret å redusere vannstanden. Slå på flere porter håndtaket å "kaste" eller, hvis du har et lysbilde håndtere, løft på håndtaket slik det er oppreist, som backwash. Slå på pumpen og kjøre for to til tre minutter. Legge til ferskvann i bassenget vannslangen i hagen å holde vannstanden mellom bassenget skimmer merkene.

•Test bassenget hver dag med en test kit å se hvis kjemikalier er gått fra bassenget. Hvis testen viser ingen klor, sjekke pH, som skal være lav. Når kalsium hardhet. Det skulle vise en lav kalsium hardhet nivå, som betyr kjemikalier som kontrollerer kalsium nivået i bassenget er spredendedesign.

•Continue redusere vannstanden og legge til ferskvann vannslangen i hagen til test kit viser ingen kjemikalier i vannet. Det kan ta noen dager til en uke eller mer å fjerne kjemikaliene.