Hvordan fjerne katten urin fra Nylon

March 14

Hvordan fjerne katten urin fra Nylon

Katter kan eliminere utenfor deres søppel boxes for en rekke årsaker, blant annet territorielle merking, stress eller en medisinsk tilstand. Katten mai urinere på klær eller tepper laget av nylon. I motsetning til naturlige tekstiler absorberer nylon lite væske, gjør den motstandsdyktig mot katten urin flekker og lukt. Nylon bagasje, vesker, klær og tepper fortsatt trenger oppmerksomhet for å rense eventuelle urin absorbert. Rengjøre disse elementene med naturlige rengjøringsmidler fjerne lukt og urin salt etterlatt av cat urin.

Instruksjoner

•Plasser vaskbare elementer i vaskemaskinen. Legg til 1/2 kopp med eddik og 2 til 3 ss. oksygen blekemiddel vaskerom med en cap full av vaskemiddel. Kjør syklusen som vanlig med kaldt vann. For eldre flekker, først behandle flekken dousing det i en løsning av 1 kopp vann med 1 ss. oksygen blekemiddel eller sprøyting en enzymatisk pet renere på stedet, la det tørke, deretter legge til vaskerom vaske normalt. Air-Dry varene for å unngå innstilling i flekker eller lukt.

•Plasser bagasje eller vesker laget av nylon i et badekar inneholder noen vann søl. Nyt flekken som mulig i club brus for små flekker. For større områder, suge hele elementet eller de fleste av elementet i vann fra springen. Blot vannet med papirhåndklær. Hell hydrogenperoksid på flekken og la dem tørke. For tøffe urin flekker, skrubbe flekken med en blanding av 1/2 tsp. parabolen såpe og 1 kopp vann med en scrub pensel i en sirkelbevegelse. Skyll med vann. Spray på en enzymatisk pet renere og la det tørre over natten.

•Soak opp urin fra nylon tepper med papirhåndklær. Hell vann på stedet og vakuum opp vannet med en våt/tørr vakuum. Spray stedet ned med enzymatisk pet renere og la det tørre over natten. Langvarig lukt eller flekker, respray stedet med enzym-baserte støvsugeren og la dem tørke i opptil to uker å fullt fordøye organisk materiale i urinen.

•Rinse store elementer som telt eller fallskjermer laget av nylon med en hageslange. Bland 2 tsp. av oppvaskmiddel med en gallon av vann i en bøtte. Hell på urinen, skrubbe med en scrub pensel, så rense fullstendigt med slangen og tillate elementet til air-dry.

•Vaskestasjonen tømmes små parasoller laget av nylon i et badekar med en løsning på 2 tsp. parabolen såpe og 4 kopper vann. Åpne paraplyen fullt og forsiktig skrubbe løsningen og inn i stoffet av paraplyen, forsiktig så du ikke rive det. Skyll med vann og la den air-dry natten i badekaret. Vask og skyll større parasoller med en hageslange.

Tips og advarsler

  • Nyt hardt nedsmusset elementer i like deler kaldt vann og eddik for 30 minutter å nøytralisere urinen, fjern og vask som vanlig.
  • Sett en beholder av bakervarer brus i nylon vesker, tote poser eller bagasje fjerne urin lukt mens elementet tørker.
  • Vanntett nylon varer som regnfrakker og paraplyer telt, du kan bruke en ikke-rengjøringsmiddel renere vaskerom eller blandet med vann å rengjøre elementet og vedlikeholde vanntett natur stoff.
  • Hydrogenperoksid fungerer godt på nylon fordi det etterlater en rest på stoffet og du trenger ikke til Skyll den bort etter bruk.
  • Teste et lite område av stoff før gjelder det slik det ikke blekemiddel fargen noe renere.
  • Rydde bort alle flekk og odor fra urinen eller katten din vil re-merke området.
  • Steam rengjøring og varmt vann vil angi flekken og lukt i stoff eller tepper.