Hvordan fjerne katten urin fra madrasser

March 1

Cat urin på madrassen kan ødelegge den, men hvis du fjerne det selv, kan du spare tid og penger. Det finnes ulike metoder å prøve, inkludert hjem rettsmidler som kan kreve en tur til dyrebutikk eller jernvarehandel.

Instruksjoner

Hvordan fjerne katten urin fra madrasser

•Den beste å gjøre er å prøve og holde katten fra urinering på madrassen. Det er forskjellige måter å lagre madrassen og holde katten ut av det. Stenger døren er en av dem. Plast utstyrt ark som vanligvis brukes for småbarn hjelper lagre madrassen.

•Hvis urin flekker fra katten har tørket, og du har problemer med å finne et bestemt sted, en svart lys vil komme i svært nyttig. Hvis området er fortsatt våt, sikre å pletten det med papirhåndklær eller en vask fille. Bare blot; gni skitnet området vil hjelpe flekken å sette i.

•Det er forskjellige urin-fjerning produkter tilgjengelig for kjøp på ulike pet butikker og jernvareforretninger. Disse produktene som vanligvis kommer i to forskjellige typer: væske og powder. Begge kan brukes på madrassen; du må bare velge den som passer best for deg.

•En billigere alternativ å fjerne katten urin fra madrassen er natron. Du må bruke dette våtområdet på madrassen. Bakepulver blir gult; Det gjør dette fordi det trekker urinen av madrassen. Fjerne gul bakepulver og oppbevare gjør denne prosessen til bakepulver forblir hvit.

•Another flott måte å fjerne katten urin fra madrassen er ved hjelp av destillert hvit eddik. Kombiner en del eddik med to deler varmt vann og lage en spray. Lett spray over områdene der katten tilsølt madrassen og gni med et papirhåndkle. Når denne løsningen tørker, vaske med varmt vann.

•En svært viktig ting å spørre, er søppel boksen ren? Bare rengjøring din søppel boksen daglig eller hver dag kan redusere eller eliminere lukt problemet.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene på produkter du kjøper; denne måten vil du ikke ødelegge madrassen.