Hvordan fjerne kål Palm støvler

April 15

Hvordan fjerne kål Palm støvler

Kål palms kalles også sabal palmer eller Calla. Anlegget er innfødt til Nord-Amerika og Florida stat treet. Treet kan få opp til 82 fot i høyden med en grå gren-mindre stammen og bred fan blader. Bladene kan få opp til 9 fot eller mer i lengden. Tykk 24-tommen bred stammen har gamle arr skur blader. Som det elongates bladene nederst frafalt "støvler" eller blad vedlegg. Støvlene er ordnet i et krysser mønster og kan gi et gjemmested for insekter, øgler og gnagere. Andre typer planter vokse i disse hard, cupped naturlig daler, som bregner, orkideer og moss. Fjerning av støvler er ikke nødvendig, men kan minimere skadedyr i treet.

Instruksjoner

•Sett tykk hansker på å forhindre klipping eller slipeenhet hender. Start nederst i treet og jobbe deg oppover siden bladene vokse oppover og kryss. Hvis du starter på toppen vil du ha ganske kampen på hendene fordi disse støvlene er dekket av flere lag med andre støvler.

•Grasp den hard kanten øverst på støvelen som er lengst bagasjerommet. Med en ned menighet trekke bevegelse fjerne støvelen. Det kan være nødvendig å dra fra side til side for å løsne det nok til å trekke av.

•Trekk vanskelig og fjern det nederste laget støvler. Arbeide med en liten vinkel oppover og trekk av hver støvel som sin base er avdekket.

•Gå til neste lag etter den første linjen er fjernet. Starter på bunnen igjen og arbeide på en liten vinkel, trekke av støvlene manuelt. Hver "linje" støvler vil vokse opp og til siden. Neste lag vil speile den vinkelen.

•Continue opp tre, bruke en stige, før alle støvler er fjernet. De får mer motstandsdyktig mot toppen der de ikke har tørket ut helt. Hvis de ikke trekke av, la dem sesong.

•Fjern alle døde eller døende løvverk mens du har en stige ut. Gamle plantemateriale oppretter et habitat for rotter og andre skadedyr.