Hvordan fjerne isen ark fra en innkjørsel

April 17

Hvordan fjerne isen ark fra en innkjørsel

Frysing regn, sludd eller snøfall etterfulgt av fryse-Tin sykluser kanneavreise en laken av isen på oppkjørselen, fortau eller andre gangvei. Uansett tykkelsen på isen, det kan utgjøre en fare for sjåførene og turgåere, og vanligvis krever rask fjerning. Visse teknikker og utstyr kan hjelpe deg å fjerne isen i tide, selv om metoder gjennomført kan variere tykkelsen på isen og mengden av oppkjørselen overflate som må fjernes for å sikre trygg passasje.

Instruksjoner

•Fjern noen snøen på isen. Bruk en Snøskuffe hvis snø laget er tykk nok til å garantere det.. Ellers kan en push-kosten være egnet for dette. Haug eller presse snøen til et sted der det ikke vil kunne smelte og refreeze på oppkjørselen.

•Chip isen i små, flyttbare stykker med korte, vertikale bevegelser med isen chipper. Dette fungerer bare hvis isen er tykk nok til å bli brutt i stykker uten å skade oppkjørselen materialet.

•Shovel av noen brutt, forskyves is brikker. Bruk en metall kanter spade for å skrape så mye is av som mulig. Ikke bruk en metall spade mot oppkjørselen overflaten hvis det kan skade materialet eller beviser for anstrengende.

•Apply en de-icing sammensatte til oppkjørselen overflaten. Det er flere de-icing materialer tilgjengelig som varierer i pris, miljøpåvirkning og effektiviteten ved lave temperaturer. For eksempel, tradisjonelle rock salt, natriumklorid, er billig og effektiv men kan korrodere eller misfarges flater og kan skade nærliggende vegetasjon. Salt-fri de-icing stoffer som kalsium magnesium acetat koste mer, men mindre skade overflater og omkringliggende vekstene.

•Kontroller på oppkjørselen flere timer etter den første søknaden av de icer. Fjern løsnet is og bruke ekstra de icer etter behov.

Tips og advarsler

  • Fjerne is og snø tidlig på dagen å utnytte dagtid varme fulle, og spade isen smeltet eller løsnet før temperaturene begynner på ettermiddagen og kvelden.
  • Vær forsiktig når du arbeider på en isete, glatt oppkjørselen.
  • Varme opp og strekke før takle is på oppkjørselen å forhindre trakk muskler eller andre skader.