Hvordan fjerne is fra behandlet tre trinn

July 10

Hvordan fjerne is fra behandlet tre trinn

Isdekket trinnene er et vanlig problem i løpet av vintermånedene, og den viktigste skyldige bak mange slip og fall ulykker. Du trenger ikke nøle med når du bruker en de-icing agent med behandlet tre. Noen de-icing agenter kan tørke ut ubehandlet tre, men behandlet tre er mindre sannsynlig å bli berørt på denne måten. Selvfølgelig, er det alltid best å rengjøre trinnene når isen har smeltet for å opprettholde kvaliteten på veden.

Instruksjoner

•Fjern noen snøen isete trinnene. Bruk Snøskuffe eller sopelime for å feie vekk snøen. Hvis bruker en spade, være forsiktig at du ikke ta kanten på trinnene og skade tre.

•Sprinkle rock salt på isdekket trinnene hvis temperaturen er over 10 grader Fahrenheit. Jo nærmere temperaturen er til 10 grader, mer rock salt må du bruke. Imidlertid ikke kaste store mengder salt på isen med håp om at det vil smelte isen raskere. Starter med en liten, og legge til flere senere, hvis nødvendig. Hvis temperaturen er under 10 grader, dryss veisalt pellets i stedet. Bruk gummihansker når sprinkling de-icing agent på trinnene.

•Tillat de-icing agent tid til å handle. Dette vil variere avhengig av temperaturen, så må du jevnlig se trinnene. Igjen, Legg mer de-icing agent Hvis nødvendig.

•Mop trinnene når isen har smeltet. Nyt smeltet is og salt eller veisalt, og tømme moppen i en bøtte. Dette hindrer de-icing agent fra vask av trinnene og potensielt skadelige i nærheten vegetasjon. Det vil hindre de-icing agent spores inn i huset, hvor det kan skade teppet.

Tips og advarsler

  • Du finner rock salt og veisalt på de fleste maskinvareenheter eller varehus, spesielt i vintermånedene.
  • Veisalt er dyrere enn salt, og bør bare brukes i svært planetens.
  • Hvis du ikke har tilgang til rock salt, kan du bruke vanlige bordsalt for å smelte isen på behandlet skritt.