Hvordan fjerne inventar fra kobber rør

October 29

Bolig vannledninger er vanligvis laget av ekstrudert kobber rør og fittings, sammen med en smeltet loddetinn og flux som kjøler for å forsegle tilkoblinger. Om du fjerner en kobber vannlinjen å berge rørene eller fullføre en reparasjon på røret, er fjerne eksisterende beslag ofte en del av jobben. Koble loddet inventar fra kobber rør krever konsentrert oppvarming, også referert til som "svette" - montering å smelte loddetinn holder montering på plass.

Instruksjoner

•Beskytter noen tre innramming nær montering fjernes med et stykke av metallplater eller andre ikke-brennbart materiale. Du må varme kobber rør og montering sakte åpen flamme og ta vare for å hindre forbrenning av alle tre eller annet materiale i nærheten. Om nødvendig Pakk kobber rør 4 til 6 inches unna på hver side av montering med en klut klut dyppet i kaldt vann for å hindre uønsket varme fra utstråler til nærliggende beslag.

•Sett sprederen tipset til brenneren av en propan fakkel. Angi flamme lengden brenne ca 1/2 til 3/4 tommers utover åpningen av spissen.

•Apply propan flamme lengden på kobber passer i en frem og tilbake-bevegelse for å varme montering og festet varme jevnt.

•Varmebestandig montering til utsatte loddetinn begynner å flytende. Matt finish av loddetråd blir skinnende og chrome-lignende når det er tilstrekkelig myknet skille montering. Umiddelbart grep montering med justerbar tang mens du holder røret. Tvinn den passende frem og tilbake for å trekke den løs fra datakanalen.

•Gjenta trinn 3 og 4 for å fjerne ekstra beslag. Ren gjenværende loddetinn fra datakanalen avsluttes med en rørleggers emery klut for gjenbruk.

Tips og advarsler

  • Varmer opp raskt og kjøler sakte. Bruk arbeidshansker mens du oppvarming røret og fjerne beslag.
  • Selv om alternativ loddetinn metaller blir mer vanlig, kobber loddetinn fortsatt vanligvis inneholder noen mengde bly, så ha puste beskyttelse når oppvarming loddetinn å fjerne beslag.