Hvordan fjerne interiør murstein finér fliser

February 13

Noen ganger, må renovere et rom du rive eksisterende strukturer. For eksempel hvis du vil fjerne en finér murstein fliser over benken fra en benkeplate eller en aksent veggen, må du rive den. Dette betyr ikke at du går inn i rommet som vifter med en slegge. Du ønsker å minimere tilleggsarbeid opprettet av riving prosessen, så ta deg god tid, bruker de riktige verktøyene og følge riktig prosessen for å fjerne steinfliser sikrer du investere minimal tid i prosjektet.

Instruksjoner

•Plasser en meisel i grout linjen i en murstein i toppen venstre hjørne av veggen og velger den med en 5-lb. slegge. Gjenta dette når du flytter meisel rundt murstein før du sprekk alle fugemasse.

•Pry ut som mye fugemasse fra rundt murstein som mulig. Om nødvendig kan du bruke en flat skrutrekker. Dette tillater deg å få din meisel ved murstein.

•Plasser meisel på en 45-graders vinkel til murstein og trykk på baksiden av meisel med slegge bryte murstein av muren. Hvis murstein er tykk, tar det litt arbeid å bryte flisen gratis. Hvis murstein er tynn, vil det sannsynligvis gå av relativt enkelt.

•Gjenta den samme prosessen for hver murstein. Arbeide din vei fra venstre til høyre i den øverste raden og deretter gå ned til neste rad. Fortsette å arbeide fra venstre mot høyre for alle radene.

Tips og advarsler

  • Stål-toe støvler hindrer føttene fra skade fra store deler av fallende murstein.