Hvordan fjerne House plante jord av flygende insekter

January 17

Flygende insekter, som kjellere, kan utvikle i og rundt houseplants som har vært over vannet. Disse insekter rase i jorden og kan øke i antall i gang hele, raskt bli en invasiv ordensforstyrrelser i ditt hjem. Gjennom en kombinasjon av kjemisk fri metoder, kan jord-formering insekter fjernes fra Potter uten å true helse planter.

Instruksjoner

•Plasser anlegget i et godt ventilert område og la jorda tørke. Feil som mygg trenger et fuktig miljø å trives.

•Sprinkle kiselgur på overflaten av jorden. Kiselgur består av knust, fossile alger. På et mikroskopisk nivå, vil partiklene er knivskarpe og kutte og føre til døden av insekter.

•Lag en løsning av vann med 1 tsp. av dish såpe i en 16-unse sprayflaske. Spray bladene og dempe jorda med løsningen. Såpe vil bryte ned insekter voksaktig, ytre belegg, slik at de til slutt tørke. Bladene kan sprayes senere med ferskvann skylle bort såpe rester.

•Fyll en liten papir kopp med 1 del eple cider eddik og 1 del vann. Sett koppen nær bunnen av anlegget. Insekter vil bli tiltrukket eddik duften og drukne i løsningen.

•Reduser slitasjen mengden vann du gi til anlegget som mulig. Hvis det er en plante som trenger mye vann, holde jorda litt fuktig, men ikke våt. Kontroller at jorden er løs og kunne tømme vann lett. Hvis jorden er altfor komprimeres re potten anlegget i nye jord. Kontroller at potten har drenering hull. Hvis ikke, Plasser et lag med grus i bunnen.