Hvordan fjerne herdet Gorilla lim fra polert marmor

October 14

Gorilla lim er en kraftig limet som fungerer på metall, stein, tre, keramikk, skum, glass og andre materialer. Det er helt vanntett og motstandsdyktig mot temperatur endring. Gorilla lim kan også malt, pusset og farget. Produktet motstår løsemidler, som er en grunn til hvorfor det er så effektivt. Dessverre, dette er også hvorfor forsiktighet må utvises ved å bruke den. Søl eller uønsket kontakt med andre materialer som polert marmor, bør rengjøres umiddelbart. Ifølge Gorilla lim, herdet lim epoxy krever at "mekaniske hjelpemidler, for eksempel skraping, rubbing, sliping eller andre," for fjerning.

Instruksjoner

•Sett på hansker laget av lateks, viton eller butyllitium. Andre materialer kan bryte ned eller smelte når de kommer i kontakt med aceton. Dekk øynene med et par vernebriller.

•Vri på fans, air condition og åpne vinduer å ventilere området. Kjemikalier du vil bruke avgi farlige gasser.

•Apply aceton i Gorilla limet med en ren klut. Dekk limet helt med aceton å gjøre det enklere å fjerne fra polert marmor.

•Forbered skrap Gorilla limet av polert marmor med en enkelt-kant razor når limet har myknet. Vær forsiktig når du skraper for å unngå avlysning marmor.

•Bruk en ren klut bruke methylene klorid, også kjent som maling stripper, Gorilla limet. Bruk en ren klut og vann til å tørke av eventuelle stripper som kommer i kontakt med polert marmor, da dette kan skade overflaten.

•Forbered re skrape limet fra polsk marmors overflate med enkelt-kant razor når Gorilla limet har myknet.