Hvordan fjerne hårfarge fra et teppe

August 22

Hvordan fjerne hårfarge fra et teppe

Når hårfarge søl på et teppe, kan det være vanskelig å fjerne. Hårfarge er en populær metode for dekker grått hår eller forbedre fargen på håret. Selv om fargestoffer håret er best gjort av en profesjonell, velger mange å gjøre sine egne hår. Det kan være vanskelig noen ganger når du bruker fargen hjemme. Vanligvis hvis fargestoff er sølt på et teppe, hvis det ikke er renset umiddelbart, angir flekken, gjør det vanskeligere å fjerne. Her er en effektiv måte å fjerne hårfarge fra et teppe.

Instruksjoner

Hvordan fjerne hårfarge fra et teppe

•Blot området flekken umiddelbart med et stykke papirhåndkle. Bruke nok presset til å trekke ut de fleste av hårfarge fra teppet. Kaste brukte tørkepapir og plassere en ren brikke over stedet. Blot bort så mye av flekken som mulig, inntil det er ingen mer farge på håndkleet.

•Fyll noen club soda i en sprayflaske. La det fizz i ca 10 sekunder før det på flekken. Spray club brus flekken, unngå andre ikke-farget områder. Spray nok til å gjøre stained området våt, men ikke mettet. Bruke en ren papirhåndkle for å pletten området. Gjenta blotting prosessen til du får mesteparten av væsken ut av teppet.

•Mix to deler vann med en del hvite destillert eddik i en liten kopp. Hell noen av løsningen på stained området å gjøre det våt. Bruk en hvit bomullsklut til å rengjøre flekker, arbeider fra utsiden mot midten. Dette vil hindre flekken sprer seg. Skyll kluten, og gjenta trinn. Bruk trykk med fingertuppene mens tørke. Fast tørk området fra den ytre kanten mot midten. Skylle kluten, og gjenta til alle hårfarge er fjernet fra teppet.

•Dry våt området ved hjelp av en liten håndholdt hårføner. Slå den kuleste temperaturen, og hold den direkte over tørkes området til den tørket.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en fan tørke området etter tørke bort flekken.
  • Bruk hairspray for å fjerne hårfarge umiddelbart.
  • Ikke la teppet våt etter rengjøring flekken. Våt området vil tiltrekke støv og forårsake wicking.