Hvordan fjerne Hard flekker naturlig

November 10

Hvordan fjerne Hard flekker naturlig

Hvis du har hardt vann, er sjansene du har flekker på keramikk eller glass overflater i hjemmet ditt, spesielt i kjøkkenet og på badet. Disse skjemmende flekker er forårsaket av kalk innskudd. De kan fjernes med kommersielle rengjøringsmidler, men kjemikaliene i disse rengjøringsmidler kan være bra for miljøet så vel som inneholder ingredienser som kan være skadelig for kjæledyr eller barn. I stedet bruk tipsene nedenfor til å fjerne hard flekker naturlig.

Instruksjoner

Hvordan fjerne Hard flekker naturlig

•Lag en naturlig renere. Bruk en blanding av halv hvit eddik og halvparten vann for å opprette en miljøvennlig hardt vann flekkfjerner. Gjøre bare så mye som du trenger, fordi det vil være sterk-smelling.

•Soak en fille i blandingen, og deretter plassere den på flekken. La blandingen suge inn flekken i noen minutter, og deretter skyll rydde. Gjenta om nødvendig.

•Soak små strimler av stoff eller bomull baller å plassere på vanskelig tilgjengelige områder som bak en tappekran. Bruke sprayflaske fylt med blandingen for å feilfri vanskelig flekker av en dusj glassdør. Bruk pensel til å skrubbe flekker av glass.

•For vanskelige flekker på dusjhoder, fjerne dusjhodet helt og la den suge i rett eddik for en dag. Skyll grundig når du er ferdig og buff til en skinne.

Tips og advarsler

  • Rengjøring vannflekker så snart de er "oppdaget" vil gjøre dem lettere å fjerne. Skrubbe med baking soda for spesielt sta flekker. Prøv å bruke en helt naturlig renere som de laget av syvende generasjon (se nedenfor).