Hvordan fjerne Hard flekker fra Windows

March 14

Hard flekker kan vises på glassflater vann fra springen inneholder oppløst kalsium og magnesium mineraler har fordampet. Kalsium og magnesium mineraler kan ikke alltid sprayes unna med den gjennomsnittlige husholdningen renere. Du kan prøve å bruke en kokeplate renere, men de fleste har en potent lukt og kan være dyrt. En effektiv hjem bøte for hardt vann flekker på glass er en blanding av eddik og natron.

Instruksjoner

•Ta en liten bolle og bland en pasta av natron og hvit eddik. Du kan se litt boblende; Dette er en normal reaksjon når to er blandet. Lim må være tykk nok til å holde seg til glassoverflaten.

•Spread blandingen på de fargede områdene. Vente 15 minutter på løsningen å oppløse kalsium fra hardt vann flekken. Hvis flekken er sta, blande litt mer pasta, bruke og vente 20 minutter. I mellomtiden fylle en ren sprayflaske med destillert vann.

•Bruk en myk svamp eller oppvaskkluter fuktet med destillert vann, skyll natron-eddik blandingen av med klut eller svamp. Lim kan har tørket i 15 minutter. eventuelt kan du bruke sprayflaske spray litt vann på området for å løsne lim. Når du har skylles natron områdene, tørk vinduet fra topp til bunn med en våt klut, slik at du med en skinnende vindu.

Tips og advarsler

  • Hard flekker behandles best dersom tatt hånd om umiddelbart.