Hvordan fjerne håndtaket fra min Moen serien 2100 tappekran

April 12

En Moen serien 2100 tappekran er en enkelt-pull kran som har et håndtak som kontrollerer volumet og varme og kalde blanding av vannet. Mange av reparasjonene som er gjort til Moen serien 2100 kranen krever at håndtaket fjernes. Hvor håndtaket løsner fra resten av kranen kan ikke være umiddelbart klart til noen uerfarne fjerne denne typen håndtak; men er det en enkel prosess som krever bare et verktøy.

Instruksjoner

•Look under vasken for varme og kalde utkobling ventilene som vannforsyning slangene er tilknyttet. Urviserne knotter eller håndtak på shutoffs til de slutter. Hvis det ikke er noen shutoffs under vasken, slå av vanntilførselen til kranen ved hjelp den viktigste vann utkobling for huset.

•Locate festeskruen på undersiden av håndtaket på Moen serien 2100 kranen. Festeskruen er en liten Sekskantskrue som er bak på håndtaket.

•Spray festeskruen med en gjennomtrengende katalysator, spesielt hvis kranen har vært i tjeneste i mange år. La den suge i noen minutter, som vil gjøre skruen lettere å fjerne katalysatoren.

•Velg riktig størrelse Allen fastnøkkel fra et sett. Slå festeskruen mot klokken ved hjelp av skiftenøkkelen før den fjernes.

•Grasp håndtaket fast og trekk den rett utenfor resten av kranen. Du må kanskje flytte håndtaket for frem og tilbake for å bryte den ned gratis før den kan fjernes.