Hvordan fjerne håndskrift fra et bilde

June 1

Hvordan fjerne håndskrift fra et bilde

Nesten ingenting er mer opprørende enn finne blekk flekker eller markerer på en kjær bilde. Et barn har besluttet å gi tante Jane en bart, eller kanskje en penn ble lagret med en boks av bilder og det lekkasje. I alle fall kan oppgaven forsøker å fjerne flekker være en skremmende. Du risikere å skade bildet ytterligere, og du kan bestemme risikoen oppveier fordelene. Før du skriver ut et forsøk på å fjerne blekket fra bildet, kan du lese denne artikkelen. Her finner du instruksjoner på ulike metoder for å fjerne blekk fra bilder.

Instruksjoner

Fjerne blekk med Rubbing alkohol

•IDENTIFY av bildet. Hvis bildet ble utviklet ved hjelp av instant kino, mer kjent som Polaroid film, ikke forsøk å fjerne uønsket håndskriften rubbing alkohol, da dette vil sannsynligvis skade bildet ytterligere.

•Test en iøynefallende området av bildet. Mette en bomullspinne med rubbing alkohol. Tillate en dråpe å falle til et iøynefallende område av bildet, helst et kanten. Bruke tørr slutten av bomullspinnen, forsiktig gni alkohol i en sirkulær bevegelse til det er absorbert. Hvis ingen skade er observert, gå videre til neste trinn.

•Gå til et område i bildet som inneholder uønskede blekk. Mette en bomullspinne i rubbing alkohol. Tillate en dråpe å slippe direkte på uønskede håndskriften. Gni i en sirkelbevegelse, være forsiktig med å bruke for mye press. Slå vattpinnen til tørr slutten og absorbere alkohol. Nå skal uønskede håndskriften vises på den brukte vattpinnen.

•Gjenta denne prosedyren til du får ønsket resultat. Bomull baller kan brukes til å behandle større områder.

Fjerne blekk med bilderedigering programvare

•Skann bildet i datamaskinen. Denne metoden er ideell for instant film bilder.

•Åpne bildet på datamaskinen med din valgte bilde-redigering programvare, og følge programmets instruksjoner om hvordan du bruker programvaren kloning, stempling og reparasjon verktøy. Disse verktøyene kan du blande farger, dermed fjerne utseendet på håndskriften.

•Skrive ut din nylig retusjerte fotografere, og nyt! Det kan ikke være original, men det er nesten en eksakt kopi, minus ink flekker. Som en ekstra bonus, kan du skrive ut så mange kopier som du ønsker.

Tips og advarsler

  • Du kan skanne og skrive ut en kopi av bildet å praktisere metoden blekk på. Dette sikrer også at du har en lagret kopi av bildet før reparasjonsforsøk på.
  • Forsøk ikke alkohol fjerning metoden på instant (Polaroid) film!
  • Alltid ta en kopi av bildet før blekk fjerning.