Hvordan fjerne Gyp Kreta gulv & ombytte den med kryssfiner

February 4

Underlayment er et lag av materiale (vanligvis kryssfinér) som er under topp-gulv, gir en rett, jevn flyet med for et tregulv. Hvis det er der nå er Gyp Kreta (en form av sement), det er flott for under tepper, men det vil ikke ta neglene du må lay tregulv, så må du fjerne den og erstatte den med kryssfiner. Kryssfiner flytter med klimaendringer, så må du ha et lite gap mellom kanten av kryssfiner og veggene å tillate at bevegelsen.

Instruksjoner

•Ta opp gamle laget i Gyp-Kreta, ved hjelp av hammer og Lirk bar. Start på en av linjene mellom de to stykker av Gyp-Kreta, trykke Lirk bar ned i linje og under en av brikkene, deretter lirke den opp, flytte Lirk bar til ulike områder etter behov. Når du har ett bord ut, arbeid fra synlige kantene av tilstøtende styrene, nysgjerrige dem ut en etter en og forlater den nakne kryssfiner subfloor. Kontroller at subfloor er klar av hindringer.

•Apply Lim over ryggen på et stykke kryssfiner, kjører snekring limpistolen rundt overflaten å legge lang, svingete perler lim rundt - kommer i 2 inches av kantene av styret.

•Lay styret på gulvet i et hjørne, vipper det fast og forlater om en 1/4-tommers gapet av veggene. Dette vil gi tre å utvide over tid uten buckling.

•Sink skruer over overflaten av styret med pistolen din skruen, om hver kvadratfot. Synke hodene helt under overflaten.

•Lay neste kryssfiner ark i samme måte, lime baksiden og plassere den på slutten av den første, med siden over 1/4 tommer fra veggen. Synke skruer gjennom som før.

•Gjenta og fortsette, jobbe deg over hele gulvet. Klipp slutten etter behov med en sirkelsag. Lå kursene boards forskjøvet, så det er ingen fireveis kryss mellom styrene. La limet satt for en dag før du går videre til toppen-gulv.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når kryssfiner.