Hvordan fjerne gul under tepper på gulv

December 3

Limet som festes tepper på gulvet kan forårsake gulvet misfarges; i tillegg kan skitt og mulig søl, som ikke kanskje har kunnet rengjøres tilstrekkelig på grunn av teppet, bidra til misfarging. Fjerne gul misfarging fra under teppet på gulv krever tung scrub og riktige rengjøring materialer for å gjøre en effektiv jobb mens forebygge skader på gulvet.

Instruksjoner

•Mop gulvet med varmt vann blandet med flere dråper oppvaskmiddel. Vaskemiddel er en anti-fett agent som kan også fjerne all smuss som er knyttet til gulvet. Dette kan være nok for mild flekker.

•Spray gule flekker med hvit eddik og natron dryss over den. Hvit eddik er surt og fungerer som en naturlig rengjøringsmiddel. Hvis kjæledyr eller barn ulykker sivet gjennom teppet og forårsaket den flekker, eddik vil hjelpe bli kvitt den. Bakepulver reagerer med eddik til et skum som videre bistår med flekkfjerning.

•Legg 1 blekemiddel til 5 deler varmt vann og løsningen gjelder flekker med en skrubbe svamp. Ventilere området og bruk gummihansker med øyebeskyttelse å hindre skade, siden blekemiddel er etsende. Skyll gulvet når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk blekemiddel på tregulv; det ville sikkert anledning alvorlig misfarging.
  • Aldri bland blekemiddel med en ammoniakkbaserte renere. Dette resulterer i en giftig gass.