Hvordan fjerne grønne alger fra Vinyl gjerde

August 14

Vinyl inngjerding krever mindre vedlikehold enn et tregjerde sprukket maling og årlig eller halvårlige maleri. Som vinyl Fasader, krever gjerdet bare sjelden vasker å holde skitt og alger på et minimum. Algene oppblomstringen vanligvis former siden av gjerdet med mindre soleksponering. Solen dreper alger, men hvis det ikke det, soppen vokser, etterlot en mørk grønn skjærer over vinyl inngjerding. Fjerne grønne alger og lyse gjerdet og landskapsarbeid.

Instruksjoner

•Fyll en gallon bøtte med varmt vann og 2 ss. oppvaskmiddel. Fukt en 6 - til 8-fots del av vinyl gjerde med en hageslange.

•Våt en stiv-bust pensel med såpevann og skrubbe alger flekker. Bruk medium hardt presset med scrub pensel til å løsne algene fra vinyl. Rengjør hele våt delen med pensel.

•Rinse såpe og alger fra vinyl med vannslangen i hagen. Spray vann starter på toppen av gjerdet, går ned. Flytte til neste 6 - til 8-fots og våt med slangen. Skrubbe gjerdet på samme måte, arbeider i områdene rengjøring hele gjerdet.

Tips og advarsler

  • For hvit vinyl gjerde, kan du legge til 1/4 kopp klor såpevann for å bleke strukturen, men vær forsiktig som bleach dreper omkringliggende vekstene.
  • Bruk en sopelime til å skrubbe bunnen gjerdeseksjoner å bøye eller lutende til lavere gjerde nivå.