Hvordan fjerne gresset for en skitt bane

September 12

Hvordan fjerne gresset for en skitt bane

En skitt bane er et innbydende tillegg tunet eller hagelandskap. Ikke bare ser det tiltalende, men det vil også veilede deg og dine gjester gjennom tunet på en foretrukket rute. For å avgjøre hva denne ruten vil være, tenke banens formål. Hvis det er bare å lede gjestene mot hjemlandet, er en rett bane rundt 48 inches bredt vanligvis det beste alternativet. Hvis banen er å veilede besøkende gjennom en hage, en svingete bane mellom 30 og 36 inches bredt gjør hagen vises større og legger visuelle.

Instruksjoner

•Determine hvor å starte banen. Åpne et målebånd litt bredere enn banens bredde og lås det på plass. Legge den på bakken, der du vil starte banen. Hammer tre innsatsen i bakken til å angi banens bredde.

•Tie en lang tekststreng til hver av tre stakes nederst. Hvis du gjør en rett bane, utvide strengen ca 10 fot mot banens endepunkt. Hammer en annen tre innsatsen i bakken på denne plasseringen, Pakk strengen rundt bålet, og fortsette å utvide mot sluttpunktet. Stopp alle 10 fot pund i en annen innsats og pakk strengen rundt. Hvis du lager en svingete bane, legger Snoret på bakken og bruke den til å skissere banens form. Måle to strenger avstand fra hverandre hver 4-5 fot for å unngå å gjøre banen smalere eller bredere.

•Mark bakken under strengen med spraymaling.

•Start fjerne gresset i begynnelsen av banen. Hold en flat kant spade i 30-graders vinkel i bakken. Skyv spade gjennom bakken å kutte ca 1 til 2 fot under torv.

•Bruk Spades edge å skjære gjennom torv og fjerne delen du løsnet. Presse spade under en andre 1 - til 2-fot delen av torv og skjær den gratis med Spades edge. Når du fjerner gresset, holde spade som nivå som mulig.

•Continue fjerne 1 - til 2-fots deler av gress til alle gresset mellom spraymaling linjene er fjernet.