Hvordan fjerne Graffiti fra trær

October 27

Graffiti er en del av samfunnet som må håndteres når de brukes på feil steder, for eksempel trærne i hagen din. Graffiti malingen vil naturlig falme over tid, men hvis du vil fjerne maling umiddelbart, må du ta affære. Det finnes flere metoder du kan prøve å fjerne graffiti fra trærne på eiendommen. Hvis en ikke fungerer, bare prøve den neste, starter med enkleste. Strekker seg fra en høytrykksvasker eller sandpapir, til caking graffiti med gjørme, som igjen vil naturlig farge maling og visne den over tid.

Instruksjoner

Hvordan fjerne Graffiti fra trær

• Besøk din lokale maling eller maskinvare lagre først og se om de har maling remover for trær, som agent GraffitiRemover. Enkelte butikker bære det, men det kan bare brukes på større trær som ikke påvirkes av kjemikalier. Hvis du velger å bruke en agent fjerne graffiti, lese og nøye følge instruksjonene for å unngå å skade din tree.

•Bruk en høytrykksvasker på lav press og sikt det på graffiti malt delen av treet. Du bør bare gjøre dette hvis treet er stort, med en diameter på minst sju fot og har tykke bark, siden høytrykksvaskeren vil fjerne en til to lag av treets bark. Visse treslag bør du ikke bruke trykket renere fordi barken er også lette og tynne. Disse inkluderer sycamore, bjørk, hickory, lønn og eiketrær. Trærne som er mye tykkere bark som tåler en renere inkluderer hvit aske, cottonwood, kastanje eik, svart valnøtt og locust, basswood og agnbøk.

•Bruk en sparkel å skrelle av deler av malt bark, chipping unna litt om gangen. Eller bruk 400-korn sandpapir til sand av graffiti merker fra treets bark. Prøve å gni sandpapir i glatt sirkulære bevegelser å gjøre det enklere å gni av maling, samt gjøre trestamme vises normalt. Disse to metodene vil fjerne bark, men husk at det vil vokse tilbake, og det er ikke skadelig treet.

•Prøv denne velkjente metoden fra treet spesialister, Inc. Hvis metodene er ineffektive. Bruke en sparkel fjerne store biter av maling og chip av biter av bark som er belagt i paint. Prøv å få i crevices fjerne så mye tørket maling som du kan.

•Sett på hansker. Fylle en bøtte med et par inches tykk jord, deretter legge små deler vann til du har opprettet en klebrig mud base.

•Bruk å bruke denne gjørma base fast over graffiti malt området. Du prøver å opprette en pasta for å dekke det opp. De naturlige fargene fra tørking gjørme og vann vil farge maling. Når regnet vasker bort gjørma, vil det også vaske bort noen av maling også. Også forkledninger det maling til det naturlig forsvinner.

Tips og advarsler

  • Kan du også male over treet med fugemasse maling, men dette risikerer skadet treet og sette kjemikalier i sitt system. Det vil ta lang tid å visne og vil til slutt forlate et svart merke på treet.